Laskuni.fi

Laskujen käsittely

Dokumenttien käsittely

Talouden seuranta

Talouden apuvälineet

Bonusjärjestelmä

Ostokset

Laskuni.fi

Laskuni.fi-palvelun tehtävänä on helpottaa kuluttajan arkea ja tarjota tehokas tapa oman talouden hallintaan. Palvelun avulla voit hoitaa talouttasi missä ja milloin vain, silloin kun sinulle sopii.

Monipuolisesta palvelusta löytyvät kätevät keinot esimerkiksi laskujen maksamiseen ja dokumenttien säilyttämiseen. Lisäksi palkitsevan bonusjärjestelmän avulla rahaa kulkee molempiin suuntiin, ei vain käyttäjän tililtä pois.

Kuluttaja on meille kuningas ja siksi palvelun käyttö on asiakkaillemme täysin ilmaista.

Miksi et aloittaisi jo tänään?

Laskujen käsittely

Heitä hyvästit vanhanaikaisille paperilaskuille ja säästä rahaa keskittämällä laskusi samaan paikkaan. Vastaanota ja maksa laskusi vaivattomasti. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kalliista ja epäkäytännöllisistä paperilaskuista.

Kaikki laskut arkistoituvat automaattisesti palveluun. Näin sinun on helppo tarkastella laskujasi missä vain. Siitä pitää huolen ilmainen mobiilisovelluksemme, joka kulkee aina mukana taskussa. Tarvitset vain internet-yhteyden.

Dokumenttien käsittely

Muistinkohan ottaa sen paperin mukaan? Tuota kysymystä sinun ei tarvitse enää itseltäsi kysyä. Voit tallentaa palveluun kaikki sinulle tärkeät dokumentit. Näin ne ovat aina mukana silloin, kun niitä tarvitset.

Lisäämällä palkkakuitit palveluun, voit helposti tarkastella tulojen kuukausittaisia eroja ja hallita talouttasi.

Takuukuiteilla on usein tapana olla kadoksissa siinä vaiheessa, kun niitä tarvitsee. Lisää takuukuitit palveluun ja taas on yksi ongelma vähemmän.

Talouden seuranta

Omista menoista kartalla pysyminen saattaa joskus tuoda haasteita. Annamme apuvälineet, joiden avulla pystyt hahmottamaan missä mennään.

Helppolukuisista tilastoista voit seurata kulujesi kehitystä kuukausi- ja vuositasolla. Näin osaat rakentaa tulevaisuuttasi taloudellisesti järkevällä tavalla.

Joskus rahaa kuluu asioihin huomaamattaan enemmän kuin on ollut tarkoitus. Kulujasi varten on luotu eri kategoriat, joiden avulla voit seurata mistä asioista kulusi kertyvät.

Talouden apuvälineet

Huolellisuus tuo huolettomuutta. Erilaisten apuvälineiden avulla talous pysyy hallinnassa ja voit keskittyä nauttimaan sinulle tärkeistä asioista.

Automaattiset eräpäivämuistutukset pitävät sinut kartalla erääntyvistä laskuista, eikä lompakko enää kevene ylimääräisistä maksumuistutuksista.

 

Bonusjärjestelmä

Tehokas oman talouden hallinta on aina palkitsemisen arvoinen juttu. Palkitsemme käyttäjiämme palvelun käytöstä muun muassa verkkokauppaostoksista, palvelun suosittelemisesta tai erilaisten tehtävien suorittamisesta.

Saat bonuksia jopa pakollisista kuluistasi, sillä palkitsemme käyttäjämme bonuksilla myös laskujen vastaanottamisesta ja niiden maksamisesta.

Kerryttämäsi bonukset voit käyttää, miten vain itse haluat. Voit maksaa niillä laskuja tai siirtää ne helposti suoraan omalle pankkitilillesi.

Ostokset

Bonusta yli sadan verkkokaupan ostoksista? Tee ostoksia meidän kauttamme, niin kerrytät samalla bonusta itsellesi.

Ostosten tekeminen ja sitä kautta bonuksen kerryttäminen on äärimmäisen helppoa. Sinun ei tarvitse kuin valita suosikkisi yli sadan verkkokaupan listasta, tehdä ostokset ja nauttia, kun osa käyttämästäsi rahasta lennähtää takaisin luoksesi.

 

Turvallista asiointia

Turvallisuus on meille tärkeää. Auditoimme tietoturvaprosessejamme jatkuvasti, jotta sinun yksityiset tietosi pysyvät turvassa. Kaikkeen tietoliikenteeseen käytämme SSL-suojattuja yhteyksiä. Yrityksemme toimintaa valvoo Finanssivalvonta. 
Finanssivalvonta on rahoitus- ja vakuutusvalvontaviranomainen, jonka valvottavia ovat mm. pankit, vakuutus- ja eläkeyhtiöt sekä muut vakuutusalalla toimivat, sijoituspalveluyritykset, rahastoyhtiöt ja pörssi.

 

Rekisteröidy
”Nykyään asiat tulee hoidettua pitkälti kännykän avulla. Helppokäyttöinen sovellus sopii siis minulle.” Teemu - Turku
”Oli kiva huomata, että bonuksesta kertyneet rahat sai siirrettyä helposti omalle tilille ja hankittua jotain pientä itselleenkin.” Jaakko - Helsinki
”Laskuni.fi on auttanut minua talousasioiden hoidossa. Ennen laskut hukkuivat sähköpostiin ja sain muutamia turhia muistutuslaskuja.” Katariina - Tampere

Esittelyvideot