Kaikki yhdestä paikasta

Autamme sinua pitämään luvut muistissa, seuraamaan omaa talouttasi ja kehittämään sitä. Kun koko taloudenhallinta on keskitetty yhteen paikkaan, pystyt helposti tarkastelemaan omia kulujasi.

Helppoa taloudenhallintaa aikaa ja paikkaa katsomatta

Täysin maksuton palvelu kulkee aina mukanasi, sillä sitä voi käyttää mobiililaitteilla ilmaisella sovelluksella tai verkkosivuillamme. Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Tartu kädenojennukseemme taloutesi parantamiseksi.

Rekisteröidy

Nopeaa ja vaivatonta, paikassa kuin paikassa

Ei kalliita paperilaskuja tai aikaa vievää dokumenttien etsimistä. Laskut ja kaikki sinulle tärkeät dokumentit pysyvät aina mukanasi – sekä uudet että vanhat. Et tarvitse ilmaisen palvelun käyttämiseen muuta kuin internet-yhteyden.

Talous kunnossa, mieli levollisena

Tarkat ja helppolukuiset tilastot kertovat sinulle, missä menet oman taloutesi kanssa. Lisäksi pidämme muistutusten avulla huolen, että laskut tulevat maksettua ajallaan. Huolellinen taloudenhallinta edesauttaa unelmiesi toteuttamista ja tuo turvallisuudentunnetta.

Rahanarvoisia etuisuuksia

Porkkanana palvelussa toimii monipuolinen bonusjärjestelmä, joka palkitsee käyttäjät bonuspistein. Suoraan rahaksi muutettavat pisteet voi esimerkiksi siirtää helposti omalle pankkitilille. Eikä sovi unohtaa verkkokauppatarjontaamme – yli sadan verkkokaupan joukosta löydät varmasti sinua kiinnostavia tarjouksia.